Colofon

“Zonderstempel.nl” is een site voor alle LHBTI’s met een verstandelijke beperking. LHBTI wil zeggen Lesbisch, Homo, Bi, Transgender of Intersexe. Begeleiders, familie en vrienden zijn ook heel welkom op bijeenkomsten. De FaceBook-pagina “Zonder Stempel” is in de site opgenomen.

De informatie op deze website is met zorg samengesteld door de redactie. De redactie wordt daarbij ondersteund door COC Nederland, de COC-verenigingen met een ontmoetingsmogelijkheid voor de doelgroep, en LFB – de belangenvereniging door en voor mensen met een verstandelijke beperking.

De meningen in artikelen, blogs en reacties zijn niet altijd die van COC Nederland of LFB. Zij komen voor rekening van de auteurs of geïnterviewden.

Overname van tekst is toegestaan, mits met bronvermelding. Op het beeldmateriaal rusten rechten bij de respectievelijke fotograven en geportretteerden. Hiervoor moet apart en vooraf schriftelijk toestemming gevraagd bij de redactie.

Dank aan www.sclera.be voor het gebruik van hun pictogrammen.

Footer achtergrond: Image by juicy_fish on Freepik
website achtergrond:Image by juicy_fish on Freepik
Deel met je vrienden en kennissen
COC LIidmaatschap
Het COC vindt het belangrijk dat iedereen lid kan worden. Heb je een inkomen op bijstandsniveau, dan kun je in aanmerking komen voor het gereduceerd tarief. Je betaalt dan geen 45 euro maar 26,50 euro. Ook jongeren tot en met 25 jaar betalen 26,50 euro. Klik op www.coc.nl/leden voor meer informatie.