Enschede – Café Oké / Mercury Café

Elke 2e woensdag van de maand wordt er Mercury gay-café georganiseerd bij de Stonewall in Enschede. De avond is bestemd voor homoseksuelen, lesbiennes, transgenders en biseksuelen met een verstandelijke beperking vanaf 16 jaar. Dit wordt ook wel afgekort met LHBT.

Wat bieden wij?

Er zijn er inmiddels al een flink aantal in Nederland. Het is vooral bedoeld om een gezellige avond te hebben. Ook wordt er informatie gegeven over verschillende onderwerpen met betrekking tot homoseksualiteit. Graag willen wij weten of jij geïnteresseerd bent en wat je graag wilt doen of bespreken tijdens het gay-café.

Het Mercury café wordt georganiseerd in samenwerking met Stonewall en het COC en er zijn professionele vrijwilligers aanwezig van verschillende zorgaanbieders uit Twente.

Wil je meer weten of wil je je aanmelden voor het Mercury café, stuur dan een e-mail naar mercurycafe.enschede@gmail.com. Aanmelden is niet verplicht.

Mercury Café
2e woensdag van de maand, 19.30 – 22.00 uur
Bij Stonewall, Walstraat 12-14, 7511 GH Enschede
Info via e-mail: mercurycafe.enschede@gmail.com

Deel met je vrienden en kennissen
COC LIidmaatschap
Het COC vindt het belangrijk dat iedereen lid kan worden. Heb je een inkomen op bijstandsniveau, dan kun je in aanmerking komen voor het gereduceerd tarief. Je betaalt dan geen 45 euro maar 26,50 euro. Ook jongeren tot en met 25 jaar betalen 26,50 euro. Klik op www.coc.nl/leden voor meer informatie.
Gerelateerde berichten