Groningen – Café de Regenboog

Wanneer : tweede zaterdag van de maand
Hoe laat : 14.00 – 17.00 uur
Waar : Platformtheater, Boterdiep 46, 9712 LR Groningen
Telefoon 050-3132620.
e-mail: cafederegenboog@cocgd.nl, website: www.cocgd.nl.

Café ‘De Regenboog’ is een ontmoetingsplek voor mensen met een verstandelijke beperking en met homoseksuele, lesbische of biseksuele gevoelens. Iedereen die aan deze omschrijving voldoet en uit de wijde omgeving van Groningen komt, is van harte welkom hieraan mee te doen.

Iedere bijeenkomst heeft een thema. Soms is dat een serieus onderwerp, zoals pesten of seksualiteit. Maar er zijn ook vrolijke en luchtige thema’s, zoals karaoke, knutselen of een filmmiddag. Waar het om gaat is dat de bezoekers van Café ‘De Regenboog’ zich op hun gemak voelen en dat ze het gezellig hebben met elkaar op een voor hen veilige en ontspannen manier.

Café de Regenboog vindt elke tweede zaterdag van de maand tussen 14.00 – 17.00 uur plaats in het Platformtheater (Boterdiep 46, Groningen).

Wil je meer informatie over de organisatie en/of de activiteit? Stuur dan een mail naar cafederegenboog@cocgd.nl

Kom je een keer bij ons langs?

Deel met je vrienden en kennissen
COC LIidmaatschap
Het COC vindt het belangrijk dat iedereen lid kan worden. Heb je een inkomen op bijstandsniveau, dan kun je in aanmerking komen voor het gereduceerd tarief. Je betaalt dan geen 45 euro maar 26,50 euro. Ook jongeren tot en met 25 jaar betalen 26,50 euro. Klik op www.coc.nl/leden voor meer informatie.
Gerelateerde berichten