Leeuwarden – Zonder Stempel

Een ontmoetingsmiddag voor LHBTI+ mensen met een licht verstandelijke beperking (LVB). We doen uitstapjes naar bijvoorbeeld het Sooscafé van Groningen, een winterwandeling door Leeuwarden of we gaan naar een café. De middag wordt begeleid door iemand van COC Friesland.

Neem van te voren contact op of dit café geopend is en vraag hoe je je kunt aanmelden.

De bijeenkomsten zijn elke 2e zaterdag van de maand van 14.00 – 17.00 uur (behalve juli en augustus). Het gebouw is tegenwoordig rolstoeltoegankelijk.

LET OP: Iedere maand versturen we een uitnodiging voor de eerst volgende bijeenkomst. Hier staat dan de informatie in zoals datum, tijd en adres.

Heb je vragen of wil je je opgeven voor een bijeenkomst? Bel dan met Tineke, 06 – 23874647.

E-mail: info@cocfriesland.nl | website: www.cocfriesland.nl.

Momenteel zoeken we naar begeleiders voor deze groep. Heb je intresse dit op te pakken stuur dan een email naar vrijwilligers@cocfrriesland.nl

Deel met je vrienden en kennissen
COC LIidmaatschap
Het COC vindt het belangrijk dat iedereen lid kan worden. Heb je een inkomen op bijstandsniveau, dan kun je in aanmerking komen voor het gereduceerd tarief. Je betaalt dan geen 45 euro maar 26,50 euro. Ook jongeren tot en met 25 jaar betalen 26,50 euro. Klik op www.coc.nl/leden voor meer informatie.
Gerelateerde berichten