Utrecht – Prettig Anders

Prettig Anders is een gezelligsheidsclub voor LHBTIQ+’ers met een licht verstandelijke beperking. Onder begeleiding van een aantal vrijwilligers organiseren we regelmatig activiteiten. Meestal drinken we gewoon gezellig een drankje en praten we over alles wat ons bezig houdt.

Ben je geïnteresseerd?

Door de coronamaatregelen heeft Prettig Anders de afgelopen maanden geen activiteiten kunnen organiseren, maar wij gaan weer los! Vanaf oktober 2021 zullen wij weer terug zijn! Binnenkort volgt er meer informatie, dus hou de pagina in de gaten. Prettig Anders staat ook altijd voor je klaar, heb je een keertje behoefte aan een gezellig gesprek? Of wil je lotgenoten ontmoeten?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op! Stuur ons een e-mail op prettiganders@cocmiddennederland.nl of word lid van onze Facebook-groep.

Deel met je vrienden en kennissen
COC LIidmaatschap
Het COC vindt het belangrijk dat iedereen lid kan worden. Heb je een inkomen op bijstandsniveau, dan kun je in aanmerking komen voor het gereduceerd tarief. Je betaalt dan geen 45 euro maar 26,50 euro. Ook jongeren tot en met 25 jaar betalen 26,50 euro. Klik op www.coc.nl/leden voor meer informatie.
Gerelateerde berichten